Lige ved og næsten for DR Update

I efteråret var DR Update nomineret til Prix Europa, men måtte nøjes med æren af at være med i slutrunden.

I går var DR Update så endnu engang med på en short-list. Denne gang var det Telenor’s Digital Winner Prize 2008, hvor der vistnok var en kvart million på højkant. Desværre blev det ved top-3 placeringen.

Men, det går fremad, for der er altså noget i den formel med hurtige, korte nyheder, som passer godt til mange platforme og mange brugssituationer. Det begyndte som ideen om en web-kanal. Så blev det også til en Broadcast-kanal (hos Canal Digital). Det blev derefter også til indslag i S-tog. Det blev til en Digital-kanal, der kan modtages af alle med en digital antenne. Og senest er det blev DR’s version af TV-Avisen kl. 12 og 15. Alt sammen med samme bemanding, blot stykket forskelligt sammen.

Så til de journalister, der stadig tror, at en karriere kun kan gå gennem gamle medier: Vågn nu op.

                                                      —o00—

Egentlig var det min ambition, da jeg startede på denne blog, ikke af have for megen DR-selvros. Men, af og til sidder jeg med en lille ting, hvor nogle kollegaer har lavet noget, der sætter en ny standard eller en lille milepæl. Det bliver måske ikke til en pressemeddelelse, men … de fortjener et klap på skulderen. Og det kan de så få her.

Jeg håber, at jeg får skåret det ned til de historier, hvor der også er et “større” web-budskab mellem linierne. Ellers må I brokke jer i kommentar-feltet.

One response to “Lige ved og næsten for DR Update

  1. Der er ikke noget i vejen med at være stolt eller at vise, hvad man har gjort af godt, så bliv du bare ved – du skriver alligevel så lidet selvrosende og akltid konstruktivt, så man får altid noget ud af det.

    venlig hilsen
    Abelone Glahn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s