Politikens rejsesite tgt.dk kombinerer Google-kort og ferie-snapshots

Politikens rejsesite http://www.tgt.dk har lanceret en fotosektion (“Snapshot”) med interessant brug af Google-kort.

Det mest logiske er næsten reklamen for sitet som er en kombineret konkurrence og omtale af Island som rejsemål. Nå ja, hvis man decideret kan vinde noget, gider man måske godt teste et nyt site. Godt set.

Sitet er stadig i beta, og det fornemmes. Nogle ting er super brugervenlige (biiledupload), andre fandt jeg først ud af efter fem forsøg. Hvorfor er det f.eks. vigtigt at der er 8 tegn i ens password for at beskytte et par feriefotos. Og hvorfor får man ikke noget feedback i processen. Nå, det skal nok blive fixet.

Umiddelbart forsøger sitet at køre linen helt ud med funktioner der gør det muligt at advicere ens venner, når man uploader nye billeder. Det positive er, at det er ambitiøst tænkt, men spørgsmålet er, om det kan lade sig gøre at lave en service, som brugerne reelt vil opfatte som deres eget foto-site. Jeg tror konkurrencen fra Flickr og 23 er for stor.

Men som foto-konkurrence-site året rundt skal det nok holde. Danskerne rejser hele tiden, alle tager billeder og alle mangler nogle at vise dem til. Usabilitien skal lige finpudses og de bedste billeder skal nok fremhæves i den store mængder af lidt mere ordinære snapshots.

Held og lykke til tgt.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s