Dansk Medie Innovation: Kom og deltag i Startup Weekend Copenhagen Media

Det begyndte med et tweet: I sommers spurgte jeg, om det ikke ville være en god ide at lave en startup-begivenhed for nye digitale medier.

swcphmedia_firsttweet

Responsen har været rigtig positiv. Derfor er vi nu en gruppe på fem garvede folk: Johan Winbladh, Nikolaj Opstrup, Signe Damgaard Jepsen og Claus Blicher Pedersen og undertegnede. Samlet dækker vi både nye og gamle medier – kombineret med startup erfaringer.

Siden midt-halvfemserne har jeg troet på de fantastiske muligheder i nye digitale medier. Det var derfor jeg lavede websites som studerende, derfor jeg var med til at starte foreningen af webjournalister – DONA.dk, og derfor at jeg i snart tre år har advokeret for, at nye medier skal have del i mediestøtten.

Men der skal mere til. Potentialet i nye digitale medier er langt større, og derfor skal vi  fortsætte arbejdet med at fremme netmedier. Både fordi det skaber arbejdspladser, men også fordi nye medier kan være med til at løse nogle af de demokratiske opgaver, som de gamle medier har løst hidtil.

For at lykkes skal mediebranchen hente inspiration mange steder fra: Startup-virksomhederne, IT-branchen, spilbranchen og så også fra de initiativrige folk, der findes rundt om i mediebranchen. Vi håber både at kunne trække på folk med lang erfaring – og folk der er helt nyuddannede. Det er i mødet mellem alle disse grupper, at vi tror, der kan opstå frugtbare ideer – og viden nok til at realisere de bedste ideer.

Derfor er det med stor stolthed vi kan annoncere:

Startup Weekend Copenhagen Media
12. – 14. april, 2013
Aalborg Universitet, København

Læs mere/tilmelding her: http://cphmedia.startupweekend.org/

Følg os på twitter: @swcphmedia


Hvad kan du gøre for os nu: Spred rygtet

Husk at tilmelde dig selv så hurtigt som muligt. Har du ikke selv tid eller mulighed så hjælp os med at sprede rygtet, for der er helt sikkert en eller flere i dit netværk, som gerne vil med. Tip dem.

Tak. 🙂

Læs mere:
TrendsOnline.dk: Startup Weekend Media vil disrupte mediebranchen
Journalisten.dk: Iværksætterlejr skal opfinde nye medier
Mediawatch.dk: Bootcamp for medieiværksætter til foråret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s