Hvem er Ernst Poulsen

ErnstPoulsenNY

Jeg er journalist – og ganske glad for faget.

De sidste fem år har jeg arbejdet som freelance-jounalist, og mit faglige speciale er IT-området.

Jeg hjælper firmaer med artikler, portrætfotos, presserådgivning og tekstarbejde – på både digitale platforme (web, tablet, mobil) og papir.

Med mere end 15 års erfaring som både skrivende, redigerende og på redaktør-niveau kan jeg ofte tilføje et strategisk overblik. Har du blot brug for en artikel får du den – men det sker også, at jeg udfordrer mine kunder, hvis jeg kan se en smartere måde at gøre tingene på. Endnu bedre er det, hvis I har tid til at tage den strategiske snak helt fra begyndelsen.

Jeg har en særlig forkærlighed for Twitter, som jeg jævnligt holder fordrag og skriver artikler om. Samtidigt driver jeg sammen med Filip Wallberg de tre Twitter-sites:
Twitterjournalister.dk
Twitterpolitikere.dk
Twitterchefer.dk

Da internettet brød igennem
Jeg blev uddannet journalist netop som Internettet brød igennem, og derfor har jeg hovedsageligt arbejdet med digitale platforme. Jeg lavede en af de første Internet-baserede hovedopgaver på Journalisthøjskolen sammen med Henrik Rewes.

Siden arbejdede jeg i et år som skrivende nyhedsjournalist på Politikens Computer-tillæg, og derefter 3-4 år som jourhavende på jp.dk.

Ind i mellem var jeg med til at stifte DONA – foreningen af webjournalister, som jeg også var formand for de første fem år. Den forening betød meget for mit netværk, og det er med en vis stolthed, at jeg i dag er æresmedlem.

Siden blev jeg web/blad-redaktør hos Københavns Amt, hvor jeg havde ansvaret for først websitet og siden redigerede medarbejderbladet Åkanden.

Siden blev jeg hentet til DR, hvor jeg i fem år var nyhedsredaktør i DR.dk Chefredaktionen. Her havde jeg det strategiske og økonomiske ansvar for nyheder på alle de digitale platforme (web, mobil, offentlige skærme, tekst-tv).

Her var jeg med til at flytte DR.dk i retning af hurtigere nyheder, serveret i et mere levende og markant format, der bedre udnyttede platformens muligheder. Samtidigt tog vi fat på de sociale medier.

Læs mere:

Følg mig på 

 

One response to “Hvem er Ernst Poulsen

  1. Pingback: Twitter-æraen fortsætter « Det Levende Ord