Kundecases

SAMDATA\HH – Artikler/fotos/podcasts til alle platforme
IT-området har været mit speciale siden jeg arbejdede på Politikens Computer-sektion i 1998.

Til SAMDATA\HK leverer jeg fast artikler og fotos til IT-fagforeningens medlemsblad, ligesom jeg skriver artikler om både IT-faglige emner og fagforenings-emner til nyhedsbrevet.

Fagforeningen har naturligt nok arbejdet med flere forskellige platforme, og jeg har både redigeret papir-magasin, wordpress-site, tablet-udgave og leveret lydindslag til den månedlige podcast-episode.

 

SIG – Software Improvement Group – Kundecases/presserådgivning
Software Improvement Group er et internationalt firma, der ønskede at vokse sig større i Danmark, blandt andet ved at blive tydeligere i det danske mediebillede.

Første skridt var at levere tre kundecase-artikler på engelsk om hhv. IDA, SKAT og Nykredit til firmaets internationale site.

Næste skridt var at gennemgå mulighederne for at komme i medierne. Efter en del research fandt vi frem til en lovændring, der gør det muligt for offentlige firmaer at forlange software-revision af tredjepartsfirmaer. Det er netop den service SIG leverer, og dermed blev firmaets arbejde nyhedsaktuelt.

Lovændringen og interview med SIGs danske direktør blev til en serie artikler, der dækkede fire sider i Børsen.

Topdanmark – Tekstforfatter (webtekster, blogindlæg, kundebreve)
Topdanmarks Marketingafdeling fik brug for en tekstforfatter, der kunne tage over mens flere af de faste medarbejdere var på barselsorlov.

Forsikrings- og pensionsselskabets marketingafdeling tager sig stort set af alle de tekster, der går ud af huset. Det betyder alsidige opgaver, hvor man starter dagen med at skrive webtekster, fortsætter med at levere nyhedsbreve til pensionsmæglere, landmænd eller privatkunder – og måske runder af med at skrive blogindlæg til websitet “Topgården” med sikkerhedsrådgivning til landmænd.

Kundebreve er et andet område, som har stor opmærksomhed. Det er afgørende at de breve, der går ud til kunderne indeholder alle de rigtige oplysninger samtidigt med at de er overskuelige og forståelige, så kunderne ved hvad næste skridt er.

Ring og spørg
Ovenstående er kun et uddrag af de opgaver jeg har løst. Jeg tager gerne en indledende snak så vi kan finde ud af om jeg er den rigtige mand til opgaven. Hvis opgaven ikke matcher, så forsøger jeg at finde den rette til opgaven i mit netværk.

Andre eksempler:
\ 20 artikler til sundheds-app’en “Ta’ Cyklen” til Kræftens Bekæmpelse

\ Redigering/skrivning af 56-siders rapport om dansk erhvervslivs brug af sociale medier for Social Semantics

\ Artikelserie til iPad-magasin om teknologisk udvikling inden for sundhedsområdet for Tendens ApS.

\ Interviews med direktører og topchefer til pensions-administrationsselskabet Forsa’s årsrapport.

\ Artikler og foredrag om professionel brug af Twitter til Kforum.dk, Kommunikationen.dk, m.fl.

\ Afsluttende tekst/projektstyring af førstehjælps-app for TV2

\ Medie/presserådgivning til opstartsfirmaet Deeple.

\ Medarbejderfotos til firmaet NetworkedBusiness.org