Kundecases

SAMDATA_Magasinet_forsideSAMDATA\HK –
Indhold til alle platforme

Til SAMDATA\HK leverer jeg fast artikler og portrætfotos til IT-fagforeningens medlemsblad og nyhedsbrev. Ofte hjælper jeg med at skrive lederartikler for den sidende formand.

Fagforeningen har naturligt nok arbejdet med flere forskellige platforme, og jeg har både redigeret papir-magasin, wordpress-site og tablet-udgave.

Derudover har jeg leveret indslag til den månedlige podcast-episode og fotoreportage fra SAMDATA\HK’s konferencer. Læs artikel-eksempler her.

 

Boersen_forside_GDPR
BØRSEN – IT-tillæg –
Danmarks Digitale Fremtid

Børsens kommercielle afdeling udgiver med mellemrum et sponsoreret tillæg inden for IT-branchen.

Som udgangspunkt modtager jeg et overordnet emne fra Børsen, fx GDPR, Datasikkerhed eller Big Data.

Herfra tager jeg sammen med journalist Peder Bjerge over. Vi ideudvikler emner, researcher, skriver og leverer 10 samlede sider med redaktionelt indhold. Dermed kan Børsen koncentrere sig om at sælge annoncer til tillægget. Du kan læse et af tillæggene her.

 

RapportNetworked Business –
Factbook-rapport / tema-artikler

Networked Business gennemførte i samarbejde med CBS en omfattende undersøgelse af dansk erhvervslivs brug af data som grundlag for innovation og vækst.

Da de grundlæggende resultater lå klar, hjalp jeg Networked Business’ faste stab af projektledere, forskere, mv. med at skrive hovedparten af rapporten og den tilhørende baggrundsrapport, der beskriver de bagvedliggende metodikker.

Det samlede resultat blev lanceret på DataForBusiness Summit hos Dansk Industri i foråret 2018 med bl.a. IBM som sponsor. Samtidigt skrev jeg 12 case-artikler, som blev brugt til at gøre rapportens “tørre fakta” mere levende.

DataForBusiness-rapporten havde fokus på data som grundlag for vækst. Tidligere har Networked Business udgivet rapporter om erhvervslivets brug af hhv. Cloud /Mobile og sociale medier. Også her var jeg medforfatter til en stor del af rapporten.

Ring og spørg

Ovenstående er kun et uddrag af de opgaver, jeg har løst. Jeg tager gerne en indledende snak så vi kan finde ud af, om jeg er den rigtige mand til opgaven. Hvis opgaven ikke matcher, så forsøger jeg at finde den rette til opgaven i mit netværk.

Men start med at slå på tråden: Mobil 53 53 73 74 eller send en mail til ernst@ernstpoulsen.com

Andre eksempler
\ TopDanmark: Er i flere omgange blevet hevet ind som tekstforfatter. Her har jeg leveret webtekster, nyhedsbreve, kundebreve, blogindlæg og videointerviews.

\ Dansk Orienterings-Forbund: Projektleder på lancering af webportalen Motionsorientering.dk, der skal give overblik over klubbernes lokale løb.

\ Kræftens Bekæmpelse: 20 artikler til sundheds-app’en “Ta’ Cyklen”
(via IT-leverandøren Greener Pastures)

\ Second Wave: En serie kundecases, der skal vise værdien af firmaets konferencer, produkt-lanceringer og incentive-rejser.

\ Forsa Pension: Interviews med direktører og topchefer til årsrapport.

\ Kforum / Journalistforbundet: Artikler og foredrag om professionel brug af Twitter.

\ TV2: Afsluttende tekst/projektstyring af førstehjælps-app.

\ Tendens: Artikelserie til iPad-magasin om teknologisk udvikling inden for sundhedsområdet.